CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

AKU JELES???!


hari ney hari last tok study coz sok da start exam..
tapi hari ney aku ase nyesal lak o9..
nyesal sangat2 sebab aku ase sedih bile o9..
npew??
aku tgok post someone kat group ney..
dye suke owg ni (but dont know who..)
aku tak tau npew aku mesti sedih..
padahal between aku ngn dye NOTHING!!
kami da xde pape relation..
aku jeles kew??
aku still sayang dye kew??
ooucch!!NO WAY!!
aku taknak..
bukan sebab pew tapi sebab aku yang mulekan dulu..
dye terlalu baik..
n..tataw nak describe cne..
memang aku still ade hati kat ye..
tapi aku cube buang pelan2..
walaupun setiap kali o9..
aku akan bukak wall dye..
tgok perkembangan ye..
n hari ney..
mungkin pas ney aku da x tgok wall dye..
ermm..

da la..
aku xnak kacau life ye...
aku pown nak consentrate utk life bawu aku..
kalau betul jodoh aku ngan life aku skang..
aku terima dye dengan seikhlasnye..
aku da x nk ulang kesilapan dulu..
aku da serik..
hopefully dis is da last..

untuk dye, insan yang aku pernah sayang dulu,
aku pernah nagis untuk awak,
penah gaduh,
penah gurau,
penah susahkan hidup dye,
+saya harap awak bahagia ngan insan yang awak sayang+
tahniah..n doakan tok saya..
moga kebahagian awak ngn dye buat selamanya..
lastly, thanks coz awak sudi kawan ngan sye..

tapi kan tingin nak dengar awak men gitar lg..
huhu..
mungkin mse awak kwen t jew kot dapat tgk awak men gtar..
4 ur wife..
hahahaha

OMG!!da too much aku merapu..
time tuk aku bce buku lik..
drama airmate da abes..
need 2 b strong..hahaha
lastly...miza sayang kamuu (???)

2 comments:

AsiP said...

laaa
pe mrepek nii

.yANa. said...

gudluck exam:)